Telefon: 076-144 76 11

Sprincom installerar en komplett sprinkleranläggning vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå

Comment are off

Sprincom AB har erhållit uppdraget av Region Västerbotten att installera en komplett sprinkleranläggning i samband med byggandet av nya lokaler för psykiatrisk vård, By 28, vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå.

Den nya byggnaden, som kommer att bestå av fem våningsplan och ha en BTA på drygt 33 000 m2, blir i framtiden sjukhusets samlingsplats för psykiatriska vård såsom exempelvis dagvård och mottagningar samt vårdavdelningar för BUP, allmän psykiatri och rättspsykiatri.
– Vi är mycket stolta över förtroendet av Region Västerbotten att få vara en del av detta projekt. Vårt uppdrag omfattar installation av en komplett sprinkleranläggning som kommer att omfatta ca 4 700 sprinklers i den nya byggnaden samt i tillhörande anslutningskulvertar och skywalk som förbinder byggnaden till det övriga sjukhuset, säger Nils Dahlin, Platschef, Sprincom i Sundsvall.
Jan Hallberg har utsetts till projektledare för Sprincoms uppdrag som påbörjas sommaren 2019 och beräknas vara färdigställt under hösten 2021.

För mer information kontakta

Jan Hallberg
Projektledare, Sprincom AB
E-post: jan.hallberg@sprincom.se
Tel: 072-560 68 01
eller
Nils Dahlin
Platschef, Sprincom AB, Sundsvall
e-post: nils.dahlin@sprincom.se
Tel: 076–144 76 10

About the Author