Telefon: 076-144 76 11

Vi söker en konstruktör

Vi är inne i en expansiv fas där våra tjänster är starkt efterfrågade och söker därför flera nya medarbetare.

 

Konstruktör
Tjänsten innebär konstruktion/projektering inom sprinkler, Du arbetar med installationsritningar, beräkningar samt upprättande av drift- och skötselinstruktioner. Som konstruktör driver du, ihop med projektledare, projekteringsarbetet på våra projekt inom regionen samt håller i kontakter med beställare och deltar vid projekterings- och samordningsmöten. Du planerar ditt arbete och ansvarar för upprätta all dokumentation som tillhör dina projekt.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har meriterad erfarenhet inom sprinkler. Du är en van användare av AutoCAD och har god erfarenhet av projektering. Ett plus är om Du har vana av att utföra hydrauliska tryckfallsberäkningar av sprinklersystem.
Körkort och egen bil är ett krav, då resor förekommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv, har ett stort driv och engagemang samt är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.
Tillträde snarast, efter överenskommelse. Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast månadslön.

Ansökan
Ring oss så berättar vi gärna mer om företaget och tjänsterna! Tomas Pålsson, 076-144 76 11 (placering Gävle) eller Nils Dahlin, 076-144 76 10 (placering Sundsvall). Ansök snarast, dock senast 2014-10-31. Vi tar emot din ansökan via mail: tomas.palsson@sprincom.se

 

Läs mer Konstruktör Sprincom Webannons 2014-10

Kommentera